Eva-Lena Brafield ny rektor på Hvilan Gymnasium i Lund!

Latest Articles

/ september 8, 2023

Det är med glädje och spänning som vi hälsar Eva-Lena Brafield välkommen som ny rektor på gymnasieskolan i Lund. Eva-Lena kommer senast från Elmeskolan i Älmhult där hon med framgång verkat som verksamhetschef och rektor – och framgångsrikt tagit fram och utarbetat Elmemodellen.

Elmemodellen utgår från insatser i elevernas fysiska arbetsmiljö och den pedagogiska samsynen såväl som elevernas sociala situation, med målet att skapa ett fokus på skolans huvuduppdrag – elevernas lärande och utveckling.

– Jag har längtat tillbaka till gymnasiet och ser fram emot att ta mina erfarenheter vidare till nya utmaningar och att få arbeta vidare med skolutveckling och Elmemodellen tillsammans med Eruditia. Jag ser fram emot att börja arbeta i Lund, säger Eva-Lena.

Som ny huvudman för Hvilan Gymnasium i Lund är det av högsta prioritet att skapa förutsättningar för skolan att dels bibehålla god utbildning, dels utveckla skolan i en positiv utveckling tillsammans med elever och medarbetare. Rekryteringen av Eva-Lena är ett steg i denna utveckling.

Eva-Lena tillträder som rektor den 14 april 2023.

Frågor?
Patrick Gladh, Skolchef
073-807 62 77
patrick.gladh@eruditia.se